Kategorier
Artiklar

Transfer Arlanda – bussen är ett givet alternativ 

Ser man till transfer från Arlanda – och till flygplatsen – så väljer många att ta en taxi. Vi kan definitivt förstå att man gör det i samband med transfer från Arlanda och detta då man är tröttkörd, då det ofta handlar om sena nätter och om att man bara vill komma hem till den egna bostaden. Där blir en taxi – även om det är dyrt – en bra lösning. 

Ser man till transfer till Arlanda däremot, då borde det alternativet vara långt ifrån lika givet. Enligt oss så finns det nämligen ett betydligt bättre sådant och detta i form av flygbuss. Att välja en flygbuss har många fördelar och några av dem ser ut enligt följande: 

  • Bra för miljön. Att åka buss är ett av de absolut bästa sätten att resa av rent miljömässiga skäl. Flygbussarna körs dessutom på HVO – eller fossilfritt bränsle. Du kan ta ansvar och reducera dina negativa avtryck på klimat och miljö genom att välja buss. 
  • Många avgångar. Du kan i stort sett välja att åka när du vill om du väljer en flygbuss till Arlanda. Dessutom kan du också välja mellan en rad olika stationer där du hoppar på. 
  • Prisvärd lösning. Att välja en flygbuss är ett riktigt prisvärt alternativ om du jämför med exempelvis taxi eller Arlanda Express (i synnerhet). 
  • Nöjda kunder. Ser man till olika mätningar och undersökningar vad gäller transfer från Arlanda så placerar sig bussen nästan alltid i topp. 
  • Bekvämlighet. Att sätta sig ned i en bekväm buss, koppla upp sig mot wi-fi och sträcka på benen – allt detta är fullt möjligt om du väljer denna lösning. Du är också fullt medveten om att allt ditt bagage ligger säkert i bagageutrymmet. 
  • Punktlighet. Med bussen kommer du fram nästan exakt på sekunden som utlovats. Jämför detta med att stå i en kö sittande i en taxi och ser hur minuterna – och taxametern – tickar.